Handelsbetingelser

Generel information

Du kan forvente at modtage din pakke indenfor 1-2 hverdage. Har du spørgsmål, kan vi altid kontaktes på spis@salinasslik. 

Handelsbetingelser samt administration af køb og salg på http://salinasslik.dk/ foretages af:

Salinas Slik
CVR.: 34254923

Amaliegade 36
1256 København K
Danmark

Disse handelsbetingelser er kun gældende for forbrugere.

 

Vigtig besked 

Læs Venligst følgende handelsbetingelser grundigt, inden du bestiller hos salinassslik.dk

 

Disse handelsbetingelser finder anvendelse, når du køber varer på salinasslik.dk Handelsbetingelserne kan blive opdateret fra tid til anden (for eksempel for at afspejle ændringer i teknologien, vores systemkapacitet eller i relevante love og regler), og derfor beder vi dig godkende Betingelserne, hver gang du handler hos os.

Hvis du ikke accepterer Betingelserne ved aktiv afkrydsning i forbindelse med hvert køb, kan du ikke bestille eller købe varer på salinasslik.dk. 

Enhver reference til "dig" eller "din" betyder dig som bruger af Salinasslik.dk, enhver reference til "vi", "os" eller "vores" betyder Salinas Slik.

 

Produktinformation

På www.salinasslik.dk oplyses varens væsentligste egenskaber. Hvis du har yderligere spørgsmål til et produkt, er du velkommen til at kontakte os på spis@salinasslik.

 

Bestilling af produkter

Onlineshoppen er åben 24-timer i døgnet, men kan dog være lukket som følge af vedligeholdelse. En bestilling som er afgivet på en offentlig fri-eller helligdag, vil blive behandlet den følgende hverdag. 

Du skal være mindst 18 år for at handle på salinasslik.dk, samt i besiddelse af et gyldigt betalingskort der accepteres af os. 

Vi levere på nuværende tidspunkt kun til Danmark. 


Når du sender en ordre via salinasslik.dk, er ordren et bindende tilbud om at købe produkter i henhold til disse handelsbetingelser. Du vil inden, du godkender din ordre, have mulighed for at rette eller slette produkter, du har lagt i indkøbskurven samt ændre de oplysninger, du har angivet i forbindelse med dit køb. Din ordre er ikke afsendt eller bindende, førend du har trykket “godkend ordre”.

 

Priser og betaling

Prisen for et produkt er den/de pris(er), der på tidspunktet for bestillingen er angivet på http://salinasslik.dk/. Der tages forbehold for trykfejl og udsolgte varer. Prisen for eventuel levering er angivet på din ordre, og den samlede pris for din ordre fremgår af ordrebekræftelsen. Alle priser for produkter på salinasslik.dk er gældende, indtil de ændres. Priserne er angivet i danske kroner inkl. moms, men ekskl. leveringsomkostninger. Alle priser for produkter på salinasslik.dk er gældende, indtil de ændres. Priserne er angivet i danske kroner inkl. moms, men ekskl. leveringsomkostninger.

Det er muligt at betale med 

  • Dankort
  • VISA-Dankort
  • Mastercard
  • VISA
  • VISA Electron
  • Maestro
  • JCB Cards

Ved betaling opkræves et transaktionsgebyr svarende til satserne fastsat af NETS Danmark A/S.

Salinas Slik trækker først beløbet fra din konto, når den respektive ordre er klar til afsendelse. Når transaktionen er gennemført, vil det fremgå af din konto. Ved betaling med betalingskort sendes dine oplysninger direkte og SSL-krypteret til Salinas Slik betalingsudbyder. Salinas Slik har dermed ikke adgang til dine betalingsoplysninger.

 

Ordrebekræftelse

Salinas Slik sender dig en elektronisk ordrebekræftelse som godkendelse af dit køb. Ordrebekræftelsen indeholder ordrenummer, navn, adresse, leveringsadresse, betalingsmåde, specifikation af de bestilte produkter og den samlede pris inkl. eventuelle leveringsomkostninger. Salinas Slik modtager en digital kopi af alle ordrer, men det anbefales, at du selv printer ordrebekræftelsen ud, da den indeholder væsentlige oplysninger om salget. Ordrebekræftelsen er samtidig relevant, hvis købet fortrydes, eller hvis du har indsigelser til det købte. Endelig aftale er indgået, når ordrebekræftelsen er afsendt fra Pasion, og aftalen omfatter de produkter, der står i ordrebekræftelsen.

Når du modtager ordrebekræftelsen, anbefales det, at du gennemgår den og straks kontakter Salinas Slik, hvis du mener, den indeholder fejl eller uoverensstemmelser. Det anførte i ordrebekræftelsen er gældende, medmindre du skriftligt fremsætter indsigelser straks efter modtagelsen af ordrebekræftelsen, idet Salinas Slik afsender produktet umiddelbart efter ordremodtagelsen.

 

Abonnementer 

Hvis du har tilmeldt dig et abonnement hos salinasslik.dk får du produktet leveret hver 30 dag som standart. Det er muligt at rette i leveringshyppighed, dette skal ske pr mail til spis@salinasslik.dk 

Der er ingen bindingsperiode på vores abonnement. 

Hvis du ønsker at opsige dit abonnement skal dette ske senest 48 timer før næste planlagte levering, pr mail til spis@salinasslik.dk vi kan ikke garantere vi kan nå at annullere forsendelsen hvis dette sker senere end 48 timer før. 

 

Levering

Det koster DKK 36,- at få leveret pakken i Danmark. Forventet leveringstid er 1-2 hverdage regnet fra ordrebekræftelsens dato. Salinas Slik bærer ansvaret for varerne, indtil du har modtaget dem. Forsendelsen leveres med GLS til et pakke-afhentningssted, som modtager selv har valgt. Du vil modtage adresse for pakke-afhentningssted samt tidspunkt for, hvornår pakken er klar til afhentning på den e-mail, der blev brugt på webshoppen ved ordreafgivelsen. Forsendelsen vil være tilgængelig til afhentning i 8 hverdage. Du kan også vælge at tilføje en firmaadresse som leveringssted.

Leveringsomkostningerne forbundet med dit køb fremgår af din ordre samt ordrebekræftelse og vil blive opkrævet sammen med din betaling for det købte.

Du kan fortryde købet af et produkt ved:

  • at give Salinas Slik besked om dette og returnere produktet.
  • at nægte at modtage produktet og samtidig give os tydelig besked herom.
  • at undlade at afhente produktet og samtidig give os tydelig besked herom.

For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en utvetydig erklæring give os meddelelse herom. Meddelelsen skal skrives til spis@salinasslik. Du kan også benytte en standardfortrydelsesformular og sende med retur, hvis du ønsker at fortryde dit køb. Formularen bliver medsendt din ordrebekræftelse og kan findes i bunden af denne side.

Du kan ikke fortryde et køb ved blot at nægte at modtage varen uden samtidig at give os tydelig besked herom. Det anbefales, at du gemmer kvitteringen eller dokumentationen for, at du har afsendt meddelelsen samt det købte.

 

 

Returnering

Når du handler på salinasslik.dk, har du 14 dages fortrydelsesret. Hvis du fortryder købet, skal varen tilbageleveres til:

Salinas Slik
Amaliegade 36
1256 København K
Danmark

Ved tilbagelevering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den/dem. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer. Det produkt, du returnerer, skal være i samme stand som ved modtagelsen. Du skal sende din ordre retur senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde et køb. Du skal selv betale udgifterne ved tilbagelevering af varen, når du fortryder et køb.

Bemærk: Det kan tage pop til 7 hverdage at returbehandle din ordre fra vi modtager den.  

 

Standardfortrydelsesformular

(denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende) 

Salinas Slik, Amaliegade 36, 1256 København K, Denmark spis@salinasslik.

- Jeg/vi (*) meddeler herved, at jeg/vi (*) ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores (*) købsaftale om følgende varer (*)/levering af følgende tjenesteydelser (*)

- Bestilt den (*)/modtaget den (*)

- Forbrugerens navn (Forbrugernes navne)

- Forbrugerens adresse (Forbrugernes adresse)

- Forbrugerens underskrift (Forbrugernes underskrifter) (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

- Dato

(*) Det ikke relevante udstreges 

 

Varer undtaget fortrydelsesretten

Nogle varer er ikke omfattet af fortrydelsesretten heriblandt:

- Levering af varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor emballagen er blevet brudt efter leveringen. 

Da der er tale om slik, mister du således din fortrydelsesret, hvis du bryder emballagen eller tager produktet i brug, da varen derfor af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du de penge retur, du måtte have betalt inkl. eventuelle omkostninger ved Salinas Slik forsendelse af det købte til dig, så snart Salinas Slik har modtaget din meddelelse om, at du fortryder dit køb. Ved returnering af produkter modtager du først pengene, når Salinas Slik har haft lejlighed til at undersøge det returnerede. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. 

 

Hvis du vil klage

Hvis du vil klage over dit køb, kan du kontakte os ved at skrive en e-mail til spis@salinasslik. Du kan også indgive en klage over en vare, som du har købt hos os, til Center for Klageløsning i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

Du kan også anvende Europa-Kommissionens online klageportal ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klagen indgives her: https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mailadresse: spis@salinasslik.

 

Undersøgelsespligt og mangler

Når du modtager det købte, skal du straks foretage en undersøgelse af det købte, herunder nøje efterse det leverede for at konstatere, om det har fejl eller mangler. Du kan klage til Salinas Slik inden for 1 år efter modtagelsen af det købte, hvis der er fejl eller mangler. Du skal dog altid huske at klage i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen eller manglen.

  

Personoplysninger

De oplysninger, som du giver Salinas Slik i forbindelse med dit køb via salinasslik.dk (navn, adresse, telefonnummer, e-mail osv.) samt oplysninger, som du i øvrigt måtte give Salinas Slik, behandles fortroligt og anvendes til at ekspedere din bestilling, til statistisk brug samt i forbindelse med anden kontakt med dig. Salinas Slik indhenter ikke oplysninger om dig andre steder fra. Personoplysninger transmitteres fra dig til salinasslik.dk i ikke-krypteret form. Personoplysninger gemmes af Salinas Slik i en database på en sikker server, hvortil der ikke er offentlig adgang. Dine oplysninger opbevares i op til 1 år og alene i det omfang, det er lovligt. Ifølge persondataloven har du mulighed for indsigt i og berigtigelse af de personoplysninger, der vedrører dig. Du kan ligeledes gøre indsigelse mod yderligere behandling af dine personoplysninger.

 

Markedsføring

Når du oplyser din e-mail i forbindelse med et køb hos Salinas Slik, kan Salinas Slik anvende e-mailadressen til at kontakte dig vedrørende den aktuelle aftale samt til markedsføring af tilsvarende produkter, medmindre du har frabedt dig dette. Endvidere kan Salinas Slik generelt benytte e-mailadressen til at markedsføre produkter og tjenesteydelser over for dig i det omfang, du har samtykket til at modtage dette markedsføringsmateriale. Du kan altid fravælge at modtage markedsføringsmateriale ved at benytte linket i det elektronisk markedsføringsmateriale, som du har fået tilsendt.