Ofte stillede spørgsmål

Den gelatine vi anvender kommer fra grise. Hvis et produkt indeholder gelatine fremgår det altid af ingredienslisten på emballagen.

Ifølge gældende levnedsmiddellovgivning, deklarerer vi altid ”bedst før” datoen på følgende måde: dag – måned – år. Eksempelvis: 03112021 = 3. november 2021

Lykkebamserne og de andre Salinas produkter får deres farvestrålende udseende fra naturligt farvende fødevarer såsom frugt- og plantekoncentrater.

Ingredienslisten på produktet angiver hvilke råvarer og tilsætningsstoffer der findes i produktet. Alle godkendte tilsætningsstoffer i levnedsmidler har et E-nummer. Tilsætningsstofferne godkendes af EU Parlamentet og den Europæiske Unions råd for anvendelsen heraf, indenfor hele EU. På Fødevarestyrelsens hjemmeside kan du ligeledes læse om alle de tilsætningsstoffer, som er godkendte i Danmark.

Korrekt information om ingredienser, næringsværdi og allergener fremkommer, når du klikker ind på produktinformation under de enkelte produkter. Desuden finder du information om ingredienser, næringsværdi og allergener på alle produktemballager.